top of page

Events Group

Public·209 members

Мария Флорова
Мария Флорова

Адвокат Коли я перебувала у декретній відпустці, зіткнулася з ситуацією, яку ніколи не очікувала. Мій роботодавець раптово скоротив мою посаду, хоча я точно знала, що за законом цього робити не можна, адже під час декрету звільнення заборонене. Спочатку я була розгублена, не знала, з чого почати і до кого звернутися. Здавалося, що вся система проти мене, а часу і сил розбиратися самій просто не було.

На щастя, чоловік натрапив на сервіс «Актум» і запропонував звернутися туди за допомогою. Ми одразу записалися на онлайн-консультацію, і це було найкраще рішення. Адвокат онлайн https://www.actum.com.ua/paid-blitz-consultation дуже детально роз’яснив мої права, пояснив, які кроки потрібно зробити, щоб відстояти себе. Він не просто дав поради, а реально допоміг скласти скаргу до трудової інспекції та правильно оформити всі документи, щоб моя позиція була максимально сильною.

Завдяки цьому мене поновили на робочому місці, а ще роботодавець відшкодував моральну шкоду за незаконне звільнення. Чесно кажучи, я навіть не сподівалася на такий результат! Я неймовірно вдячна команді «Актум» за професіоналізм і людське ставлення. Коли ти у складній ситуації й не знаєш, куди звернутися, така підтримка безцінна.

Тепер я раджу цей сервіс усім знайомим мамам та друзям, бо знаю: тут працюють справжні професіонали, які дійсно захищають людей і доводять справу до кінця.

3 Views

Members

• gaderi2026gaderi2026
    gaderi2026
  • Kartik Rajput
    Kartik Rajput
  • Ванесса Барченко
    Ванесса Барченко
  • JesseMaldonado1969116JesseMaldonado1969116
    JesseMaldonado1969116
  • kadamradhika2024kadamradhika2024
    kadamradhika2024